Frukvist.no

Tok nettbutikken til neste nivå

Fru Kvist i Oslo har opplevd sterk vekst helt siden åpningen i 2015, men det var i fysisk butikk. De hadde en nettbutikk også, men der var salget stabilt – og ikke veldig høyt.

Et kort hopp i omsetningen i februar 2018 medførte at de for alvor så potensialet i netthandel. Men hvor skulle de begynne? De startet med en workshop sammen med oss i mars 2018. Vi gikk gjennom kjøpsopplevelsen, konkurransebildet og mulighetsrommet,  og utarbeidet en lang rekke tiltakspunkter. Vi prioriterte tiltakene sammen, og bygde deretter stein på stein. Noe trengte de hjelp av oss til, andre ting kunne de ordne selv. I løpet av de neste 18 månedene ble omsetningen mangedoblet.  

Så kom Corona, og nettomsetningen føyk ytterligere i været. Heldigvis var de forberedte, med en robust nettbutikk som var skodd for vekst.

Har du en nettbutikk du ønsker å ta til neste nivå? Har du planer om å starte med netthandel og trenger hjelp til å komme i gang? Vi kan bistå med strategi, forbedring av kjøpsopplevelse, markedsføring, design og teknologi. Ta kontakt med Terje på tlf. 411 03 403 eller epost terje@storycraft.no