Dette er det ikke mange som tør

Det krever mot å ta stilling. De fleste toppsjefer eller markedssjefer jeg har møtt vegrer seg for flagge et standpunkt på vegne av bedriften. De fleste ville ha tjent på å tørre litt mer. Det er populært snakke om bedriftens verdigrunnlag på allmøter, men jeg kjenner få eksempler på bedrifter som tør å ta konsekvensen av verdiene sine om de byr på friksjon.

De dyktigste tør å publisere verdiladet innholdsreklame. Under mottoet «Let’s Open Our World» leverer reiseaktøren Momondo denne overraskende og tankevekkende filmen. Den er ikke kontroversiell, men godt utenfor komfortsonen til de fleste markedsavdelinger jeg har vært i kontakt med. Momondo støter nok fra seg enkelte med denne kampanjen, men binder desto flere tettere til seg.

Tør du?

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *